HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Vízipipa - dohányteszt 19: Barack.. de inkább fejre..

-=RockerLaLee=- 2010.12.20. 21:44

A Nakhla őszibarackos dohánya (mit dohánya, csodája) után reméltem, hogy a többi cég is hasonló minőségű 'barackost' készít, és ráadásul az általam protezsált Al-Sultan? Na lássuk...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tesztet 82 centis egyiptomi Top Mark pipával végeztem, vadiúj gyári csővel, újfajta (2.0) vortex kerámiával, 2 darab Three Kings öngyulladós szénnel, 4 réteg alufóliával koncentrikus körökben lyukasztva és hőtartó sapkával egyetemben. Nagyjából 70 percig tartott a menet.

- Dohány: A narancssárgás-krémes színben pompázó dobozon belül a szokásos vastag, piros színű aromaőrző csomagolást találtam, ami talán eddig az Al-Sultan dohányoknál vált be legjobban: kívülről szinte semmilyen illatot nem éreztem. Benne egy ugyancsak vastag fóliában volt a tocsogós dohány. Az aprítottsága közel tökéletes, pár apróbb ág kellemetlenkedik csak, de nem vészes.

- Íz és illat: A dohány illata lágy, kissé emlékeztet valamiféle baracklekváros sütemény illatára, de nem mondanám rá, hogy nagyon kellemes. Főleg a bontás napján és az azt követő héten még egy erős alkoholos illata is volt. A dohány íze szintén nem túl erőteljes, alkoholos (pálinkás) és kesernyés (utó)íze van, sajnos semmi hasonlóságot nem mutat az erős de tiszta Nakhla őszibarackkal. Egyszerűen 'kevés' és nem túl kellemes az íze.

- Füst: Egy kicsivel később indult be (mivel ezúttal nem CocoBricót használtam), de szép nagy felhőket lehetett vele eregetni.

- Összhatás:  2/5,  a Naklha őszibarack megismertette velem, milyen is az igazi őszibarackos dohány, és sajnos az Al-Sultan - nálam első ízben - csalódást okozott. A nem túl kellemesen furcsa illat és kesernyés gyengus íz sajnos nem nyerte el a tetszésemet. Aki nem próbálta még a Nakhla őszibarackot annak TALÁN érdemes megpróbálkoznia ezzel a dohánnyal, de ha volt a Nakhlához szerencséd, inkább vegyél abból egy 250 grammos dobozt...

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr842528923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dj.Pk 2010.12.20. 23:14:00

Üdv, Lalee!
Megengeded hogy ezt a bejegyzést megosszam az ismerőseimmel a Facebook profilomon?

XoL 2010.12.21. 12:03:03

Énis most kaptam Nakhla őszibarackot és nem tudom kipróbálni mert eltünt(?) a szenem :) Nemsokára megye és veszek és meglátom mi igaz a le írtakból :)

Mo$qUiTo · http://anomaly.blog.hu/ 2010.12.28. 09:02:45

Volt szerencsém a Nakhla őszibarackhoz (még most is van belőle egy kevés..:)) és az valóban egy nagyon jó dohány. Haverom próbálta a Hennawyt, arra azt mondta, h elmegy. Ezt nem tudom milyen, de a teszt szerint jól tettem, hogy Nakhlát vettem. :D

DeidaraHUN · http://lgrentertainment2.blog.hu/ 2011.01.25. 18:38:40

szerintem nem olyan rossz de a nakhla nyombába se ér
süti beállítások módosítása