HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

2015. februári helyzetjelentés

-=RockerLaLee=- 2015.02.03. 21:48

Halihó emberek!

Az újévi fogadalmamat eddig sikerült félig-meddig teljesítenem. Azt fogadtam meg ugyanis, hogy minden hónapban legalább 1-1 új rész fog készülni minden rovatomhoz. 

Nevezetesen:

  • LaLee's Games
  • LaLee's Minigames
  • Írásos teszt
  • Vízipipa dohányteszt vagy videó
  • 4 Post-Rock Hungary videó
  • 1 Pernahajderkodás Killával

Nos, sajnos nem mindenhez volt alanyom januárban és a bemutatóval is majdnem kikéstem magamat, de ez mindig benne van. A februárt tekintve hamarosan jön az új Minigames epizód 2 egymásra igencsak hasonlító játékkal, fejben alakul egy Írásos teszt is, a vízipipa rovatot illetően tervben van az új vízipipám bemutatója, a pernahajderkodáshoz pedig várjuk a Steam Sale-t.

A játékbemutatókat illetően kicsit más lesz a helyzet. Mivel a soron következő alanyok biztosan nem fognak 1 részbe beférni, így csúszás előfordulhat. A következő alanyra már elég sokan régóta vártok, de az egy viszonylag nagyobb kiterjedésű játék. Most tartok a háromnegyedénél kb., és a felvételekhez újra végig kell majd játszanom, úgyhogy ez szerintem márciusi téma lesz. De mivel valóban egy elég régi tartozásom ez a játék, a következő bemutató után mindenképp ez fog következni. A februárra tervezett LaLee's Games epizód alanya viszont fejben kezd összeállni, az utolsó pályák vannak már csak hátra, idáig még sosem jutottam el vele. Ez Szintén egy elég összetett, de alapvetően egyszerű játék, amivel hónapok óta csak most foglalkozok komolyabban, mivel nem mindig szerette a Windows 7-et, de erre is sikerült megoldást találnom. Hogy látható-e ez a játék a promo videóban? Lehetséges. :)

Szóval minden jönni fog, idővel...

Apropó, updateltem a GYakran Ismételt Kérdések menüpontot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr47138833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása