HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

2016. februári update

-=RockerLaLee=- 2016.03.01. 15:09

Üdv emberek!

A múltkori sikeres (két) live adás után egy kicsit frissítettem a blogon a Live Adások menüpontot, illetve a Gyakran Ismételt Kérdéseken belüli Live adás szabályzatot is. Sajnos a korábbi live adások már nem elérhetőek, ugyanis az akkori oldalakon, ahol csináltuk (Livestream és Twitch.tv) nem elérhetőek. Viszont a múltkori America's 10 Most Wanted és a legutóbbi DragonBlade végigjátszás adásokat (az indokolatlan előző napi live adással együtt) visszanézhetitek az adott menüpont alatt.

A továbbiakról annyit, hogy készül a következő játékbemutató, ahol kiderül, hogy Rüdiger és Borisz mit mesterkedtek ellenem. 

Nemrégiben egy kisebb generálozáson esett át a vízipipám, ugyanis NAGYON régen nem használtam és kicsit megviselt állapotban van. Ha sikerül ismét használható állapotba hozni, akkor lehetséges, hogy folytatódni fog a Vízipipa Rovat is.

Amit a múltkori update-ben is emllítettem, a következő utáni bemutatóalanyról TI fogtok majd dönteni szavazás formájában. Természetesen konkrét címek nem lesznek említve, csak kategóriák.

Legyetek jók, szevasztok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr828432448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása