HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...

Elérhetőség: rockerlalee@vipmail.huInfo

 

 

LiNKEK

Utolsó kommentek

Vízipipa - dohányteszt 33: Görgődinnye

-=RockerLaLee=- 2014.08.29. 14:54

Sajnálatos tény, hogy az elmúlt 2 évben évenként konkrétan 1 azaz egy darab dohánytesztet produkáltam, aminek több oka is van, de igyekszem nem fenntartani ezt a trendet. Jöjjön egy számomra nagy klasszikus, a Nakhla Mizo görögdinnye...

vizipipa_dohany_Nakhla_Mizo_Gorogdinnye.jpg

A tesztet Luigival, a 82 centiméter magas, egyiptomi Top Mark pipával végeztem, Nammor csővel, Vortex 2.0 kerámiával, 2 darab egész Bamboocha szénnel, 4 réteg alufóliával koncentrikus körben lyukasztva, hőtartó sapkával. Nagyjából 90-110 percig tartott a menet. Kísérőként görögdinnyés Orbit Drops cukorka volt jelen.

vizipipa_dohanyteszt_Nakhla_Mizo_Gorogdinnye_1.JPG

- Dohány:  Klasszikus Nakhla Mizo csomagolás: tetszetős, látványos, színes. A dohány a megszokott színes vastagabb fóliában, illetve egy recsegős vékonyabba van csomagolva. Aprítottságát tekintve a hagyományos vonalat követi, tehát nincsen agyonáztatva melasszal, nincs túl picire aprítva (de ez pont megfelelő), illetve ágakkal egyszer sem találkoztam.

vizipipa_dohanyteszt_Nakhla_Mizo_Gorogdinnye_2.JPG

- Íz és illat:  Illatra szinte megegyezik a korábban tesztelt Al-Sultan görögdinnye-mentával; kellemes, karakteres és frissen dinnyés avagy dinnyésen friss. Az ízéről sajnos a frissesség nem igazán mondható el: habár rendkívül telt, finom íze van, számomra hiányzott valami az egészből, egy halvány valami, ami még "dinnyésebbé" tette volna. Ettől függetlenül az íz a tömés elejétől a végéig egyenletes volt. A kísérőként jelen lévő dinnyés cukorka harmonizált a dohány ízével és adott hozzá egy kis mentolos árnyalatot.

vizipipa_dohanyteszt_Nakhla_Mizo_Gorogdinnye_3.JPG

- Füst:  Szintén a tömés elejétől a végéig egyenletes fehér felhőket lehetett eregetni vele. Gyakorlatilag a második szippantás után ömlött belőle a füst.

vizipipa_dohanyteszt_Nakhla_Mizo_Gorogdinnye_4.JPG

- Összhatás: 4/5, a Nakhla ismét hozta a Mizo-féle prémium minőséget, azonban - és ezt lehet, hogy már csak egyfajta sznobság vagy elfogultság mondatja velem - ebből a görögdinnyés dohányból hiányzott számomra valami, ami igazán különlegessé vagy emlékezetessé tenné, bár az is igaz, hogy egy dinnyés-mentolos cukorkával vagy esetleg más dohánnyal keverve ki lehet küszöbölni ezt a negatívumot is.

 

Szólj hozzá!

MyCube Playrz Magyarország - PARÓDIA

-=RockerLaLee=- 2014.08.19. 14:37

Ebben a PARÓDIA videóban, a magyar YouTube szerintünk ellentmondásos arcait mutatjuk be úgy, ahogyan mi látjuk őket. Köszönjük a közreműködést.

Haters gonna hate.

3 komment

A 90-es Évek Játékai

-=RockerLaLee=- 2014.07.25. 20:58

 

6 komment

2014. nyári update

-=RockerLaLee=- 2014.07.25. 00:34

 

A 90-es évek projekt holnap (júl. 25-én) este lesz publikálva!!!

Szólj hozzá!

DrasztikAkusztik - Tutifasza (klip)

-=RockerLaLee=- 2014.06.13. 11:17

Körülbelül május elején kezdtem el aktívabban munkálkodni egy zenei klipen, amellyel zenész barátaim bíztak meg. Nevezetesen a vadiúj Tutifasza c. dalhoz készült a klip, a szöveghez igazodva, Szegedre hangolva. Ez az első ilyesfajta rendezésem. Hallgassátok, szeressétek!

Itt lehet hallgatni: http://drasztikakusztik.bandcamp.com/
Itt meg szeretni: https://www.facebook.com/drasztik.akusztik

Szólj hozzá!