HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Happy Birthday!

-=RockerLaLee=- 2009.06.02. 21:20

Nos, mivel nem szeretem nagy dobra verni az életben sem a születésnapomat, úgy ennek a blognak a születésnapja is csak szerény keretek között zajlik.

2008. június 2-án került fel a YouTube-ra legelső videóm, az Ignition 1. része.
Azóta sok minden változott.. De mik is valójában?

- Lett egy blogom, aminek a látogatottsága ugyan abszolút alacsony, de én ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Köszönöm a 'visszajáró' látogatóknak :)

- Változtam én is. Fejlődtem egyesek szerint. Mások szerint már az elején 'gagyi' meg 'kevés' voltam. Ez akkor sem érdekelt, most sem érdekel. Mint már írtam a Geistlama nevü hiperintelligens kommentelőnek a YouTube-on, engem nem a siker érdekel, hogy mennyien nézik meg a videóimat. Amikor a blognak havi 10 látogatója volt, akkor is csináltam a 2-3-4 részes videókat, mert egész egyszerűen örömömet lelem a videókészítésben.

- Rengeteg embert és embertípust ismertem meg. Szerencsére volt 1-2 kellemes csalódásom is, akik kis mértékben ugyan, de biztosítottak róla, hogy nem minden 12-16 éves gyerek idióta, retardált, átlagos, hanem igenis vannak köztük intelligens, értelmes emberek is. Remélem tudják, akikről szó van, hogy róluk van szó.. :)

- Sajnos néhány érdekes egyénnel is összehozott a sors az 1 év alatt. Például olyanokkal, akiknek nehezére esik rákattintani a 'more info' gombra, viszont egy "milyen zene volt itt meg itt" kommenteket írni nem. Voltak direkt heLYtelenül író egyedek (amitől egyébként ki tudok akadni néha), sőt! Már egy "lécci mutasd be ezt a játékot" e-mail is érkezett!

- A Rossz PC Játékok Blogon is megjelent pár videóm, ennek külön örülök, sőt a nyáron az a megtiszteltetés fog érni engem, hogy freddyD-vel találkozzak (remélem).

A bejegyzés végére egy kedves ajándék Tomlion-tól, aki az Ignition videómhoz készített egy kiegészítést. Köszönöm szépen, tényleg szuper ajándék :)

Hogy teljes legyen a kép, ITT és ITT vannak az én Ignition videóim.
  


Ignition 'hivatalos' honlapja:
http://www.bobulous.org.uk/ignition/index.html

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr551160123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.06.03. 12:48:29

Boldog Születésnapot Lali, és köszi, hogy kiraktad a videómat. :) Tényleg megtisztelő, a te honlapodban szerepelni. Várunk még nagyon sok JÓ videót tőled. :)

trezegi 2009.06.03. 13:16:04

Tomlion a video nem volt a tökély de madj fejlődsz . Jó a blog ;) Csak így tovább.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.06.03. 13:31:44

@trezegi: Tudom, mert még nagyon kezdő vok a videókészítés terén, de majd a sorozatom majd 1000-szer jobb lesz ennél a videónál, mert ennél még sokat őőő-ztem és nem volt kedvem töbször felvenni a beszédet.
Tényleg nem a legjobb videó, de kezdő létremre büszke vagyok a videómra.

Gyíkszáj 2009.06.03. 14:21:26

Boldog Születésnapot kívánok , remélem még sokszor mondhatom ezt!

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2009.06.03. 15:49:28

Köszönöm szépen a jókívánságokat, annyit mondhatok, hogy még egy évadot biztosan megél a sorozat. Hogy utána mi lesz, azt csak Isten tudja. Én majd csak később. Nekem egyébként tetszett Tomlion videója, lehet nagyképűség, de kicsit magamra ismertem benne, eszembe juttatta azt a hetet, amikor az Ignition videómat készítettem. Jó érzés volt :)
@playground: Utolsó figyelmeztetés az elsőzéssel kapcsolatban :)

zsolti97 2009.06.03. 16:18:43

hajrá Lalee, remélem, hogy egy évadnál többet is megél a blog/sorozat! Boldog szülinapot!! :)

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.06.04. 14:28:31

@-=RockerLaLee=-: Köszi az elismerést Lali, de ez annyira mégsem szuper videó. A sorozatom majd sokkal jobb lesz mert ez még csak első próbálkozás. Megpróbáltam normális hangon beszélni (ami szerintem sikerült is) és pár poénnal is próbálkoztam. A sorozatom nyár közepére várható.
süti beállítások módosítása