HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. Január

-=RockerLaLee=- 2019.02.02. 13:49

MONO - Nowhere Now Here

A japán MONO baljós és lehengerlő post-rock albuma volt idén az első, amit meghallgattam.

 

Papa Roach - Who Do You Trust?

Identitászavar 38 és fél percben. Shaddix-ék nem tudták eldönteni, hogy Rage Against The Machine, Imagine Dragons vagy Madball akartak lenni. Tudom, hogy lemaradtam a Getting Away With Murder-nél, de ez ezek szerint már rég nem Papa Roach.

 

The End Of The Ocean - -aire

2012 óta csendben voltak, most viszont visszarobbantak a post-rock szcénába egy nagyon korrekt és friss albummal.

 

Black Flak And The Nightmare Fighters - It's Only Permanent

Iszonyat ütős és gyönyörű post-rock album, amit már most Top 10 esélyesnek tartok. Kötelező darab, bár a lábdobok keveréséért kár.

 

Weezer - Weezer (The Teal Album)

Hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek slágerei Weezer-előadásban. Nem fogom rongyosra hallgatni, de legalább végre megértettem az Africa és a Billie Jean dalszövegét.

 

Bring Me The Horizon - amo

Nem is számítottam másra. Identitászavar #2 - a dalok között vannak hallgathatók, sőt buliban táncolhatók is, de ez már rég nem Bring Me The Horizon, ez borderline pop. És akkor sem érzem magam rosszul, ha az egyik dalban pont minket, csalódott hallgatókat gúnyolnak ki. Sose voltatok heavy metal, btw...

The Sun Burns Bright - Longing For A Place, Yet To Be Seen

Elpilledős angol shoegaze album, ami kiváló munkához, pihenéshez vagy utazáshoz.

_Algol_ - Timeshifter

Daniil Kazantsev 3 projektje közül én a space ambient műfajú _Algol_-t ismerem már jónéhány éve. Mindig kellemes "űrutazást" lehet tenni a zenéjével. Azt pedig csak most tudtam meg, hogy újabban az dalokhoz saját maga festeget képeket.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr1814603840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2019.02.02. 20:11:40

Papa Roach-tól hallgasd meg az előző Crooked Teeth albumot. Szerintem a LoveHateTragedy óta nem adtak ki ilyen jó lemezt.

Az új album a feléig szerintem szuperjó, főleg a "Renegade Music" valami embertelenül fülbemászó. A második fele kicsit fura, dalonként zsánert cserélnek, kicsit extrám kavalkád ez, de bízom benne, hogy idővel jobban bejön majd.

Én mindenesetre értékelem bennük, hogy mindig újragondolják zenéjüket és konzekvensen megjelentetnek valamit 2-3 évente. Sok banda példát vehetne erről. Emellett koncertjeik hibátlanok

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2019.02.06. 23:58:23

@freddyD:
Waó, most látom, hogy mennyire lemaradtam Papa Roach ügyileg. Jó pár albumuk megjelent, de akkor teszek egy próbát a Crooked Teeth-tel. Eddig pótoltam a The Paramour Sessions-t... a Getting Away-hez képest gyengébb, a legutóbbihoz képest bikaerős. Szerintem. :)

A Renegade Music vitán felül a legjobb dal az albumon, ha eltekintek attól, hogy nagyon RATM akartak lenni. Nincs bajom egyébként a frissítéssel, újítással csak az legyen akkor koherens és álljon szépen össze egy albummá. Itt én egyfajta bizonytalan útkeresést, tapogatózást éreztem az albummal kapcsolatban, reméljük a következő alkalommal már kiforrottabb lesz az egész.

Egy nem olyan régi koncertfelvételt megnéztem egyébként már csak kíváncsiságból is, és a szett háromnegyede régi, Infest-es, oveHateTragedy-s, meg Getting Away...-es időkből való dalokból állt. Nem véletlen szerintem, de azért kíváncsi vagyok erre a Crooked Teeth-re.

freddyD 2019.02.07. 13:22:09

@-=RockerLaLee=-: Ezt nézd meg. Sok dal nem a legrégebbiekről van.

youtu.be/4w_OVYeea6c

A kettővel ezelőtti FEAR albumukat gyűlöltem az elején, de aztán idővel tökre megszerettem azt is. Szerintem minden albumukat bármikor elő lehet venni és élvezni, talán a Metamorphosis az, ami bőven P-Roach szint alatti
süti beállítások módosítása