HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blogInfo

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

Ryze 2019.05.05. 00:12:27

Cage the elephant?

Bejegyzés: Zene - 2019. Április

freddyD 2019.02.07. 13:22:09

@-=RockerLaLee=-: Ezt nézd meg. Sok dal nem a legrégebbiekről van.

youtu.be/4w_OVYeea6c

A kettővel ezelőtti FEAR albumukat gyűlöltem az elején, de aztán idővel tökre megszerettem azt is. Szerintem minden albumukat bármikor elő lehet venni és élvezni, talán a Metamorphosis az, ami bőven P-Roach szint alatti

Bejegyzés: Zene - 2019. Január

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2019.02.06. 23:58:23

@freddyD:
Waó, most látom, hogy mennyire lemaradtam Papa Roach ügyileg. Jó pár albumuk megjelent, de akkor teszek egy próbát a Crooked Teeth-tel. Eddig pótoltam a The Paramour Sessions-t... a Getting Away-hez képest gyengébb, a legutóbbihoz képest bikaerős. Szerintem. :)

A Renegade Music vitán felül a legjobb dal az albumon, ha eltekintek attól, hogy nagyon RATM akartak lenni. Nincs bajom egyébként a frissítéssel, újítással csak az legyen akkor koherens és álljon szépen össze egy albummá. Itt én egyfajta bizonytalan útkeresést, tapogatózást éreztem az albummal kapcsolatban, reméljük a következő alkalommal már kiforrottabb lesz az egész.

Egy nem olyan régi koncertfelvételt megnéztem egyébként már csak kíváncsiságból is, és a szett háromnegyede régi, Infest-es, oveHateTragedy-s, meg Getting Away...-es időkből való dalokból állt. Nem véletlen szerintem, de azért kíváncsi vagyok erre a Crooked Teeth-re.

Bejegyzés: Zene - 2019. Január

freddyD 2019.02.02. 20:11:40

Papa Roach-tól hallgasd meg az előző Crooked Teeth albumot. Szerintem a LoveHateTragedy óta nem adtak ki ilyen jó lemezt.

Az új album a feléig szerintem szuperjó, főleg a "Renegade Music" valami embertelenül fülbemászó. A második fele kicsit fura, dalonként zsánert cserélnek, kicsit extrám kavalkád ez, de bízom benne, hogy idővel jobban bejön majd.

Én mindenesetre értékelem bennük, hogy mindig újragondolják zenéjüket és konzekvensen megjelentetnek valamit 2-3 évente. Sok banda példát vehetne erről. Emellett koncertjeik hibátlanok

Bejegyzés: Zene - 2019. Január

Ryze 2019.01.14. 21:32:44

A PBTT albuma nekem is hatalmas csalódás volt, egyszer meghallgattam és meg is haragudtam rájuk. Fujj, soha többet, remélem a jövőben nem ez lesz a vonal.

A Dance Gavin Dance - Artificial Selection nálam kicsit előrébb végzett 5. helyen, nagyon sokat hallgattam.

Szinte biztos voltam benne, hogy a Perfect Circle - Eat The Elephant rajta lesz a listán. Nálam ez az album lett az első a tavalyi évből.

A Thy Catafalque kicsit talán az egyetlen együttes, ami kicsit kilóg a sorból nekem. Ismerem őket egy ideje, de a stílus egyszerűen nem jön át. Nekem amúgy kicsit a Dog Fashion Discora hajaz a stílus, de nekik is két csoportba tudom osztani a számaikat: 1, omg, ezt loopolva hallgatom 2, skip

Imádom, hogy tökre megegyezik az ízlésünk zenei téren, bár évről évre mindig látok nálad újakat :D pl. a PBTT-t itt ismertem meg, de minden évben találok a listákon remek bandákat. Ez idén sincs másként, a Cloud Anthems vakami lenyűgöző. Igazán hálás vagyok ezekért a toplistákért évről évre, hatalmas csodákat ismertem meg általad!

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2018

Nagareboshi GIN 2018.04.16. 22:46:14

Már olyan régen volt új epizód, hogy már nagyon sokadjára elkezdtem nézni legelőről nézni a LaLee's Games sorozatot. Persze, megértem, hogy nem mindig alakulnak úgy a dolgok, hogy sűrűbben készüljenek videók, de örömmel látom, hogy már alakul a következő felvonás! :)
Hajrá, LaLee! :)

Bejegyzés: LaLee's Games: The Rage (2)

Mustang4244 2018.01.23. 19:07:01

A Dead by April pont az a műfaj ami mostanság nagyon bejön...valamiért és ne kérdezd miért!Az utóbbi időben "megszállottja" lettem az olyan zenéknek amik nem csak ordításból és zúzásból állnak,hanem megjelennek a komolyabb hangszerek is (vonós/fúvós hangszerek),plusz az akusztikus zenék amivel most nagyon jóban vagyok!Persze van mikor beindul az úthenger és megy a headbang ezerrel!
Ééééésss jöjjön az amiért sokan hülyének fognak nézni vagy utálni,de az engem ne zavarjon,mert pár éve hogy már csak ilyesmiket hallgatok (egyik sem mai darab,de kit érdekel ha jó(k)!?
Isten igazából meguntam az angol/magyar nyelvű zenéket,azóta megragadtam itt:www.youtube.com/watch?v=Wj-k_-qx0uA&t=3298s&list=LLjeMGKL-yrr2fcUC3L42iuQ&index=128

Vagy...:www.youtube.com/watch?v=v1GbA-1swqI&list=LLjeMGKL-yrr2fcUC3L42iuQ&index=58

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2017

Balazs Dudas 2017.04.29. 13:56:06

@-=RockerLaLee=-: hello mennyi be kerul a meszterlovesz pc jatek

Bejegyzés: LaLee's Games: A Mesterlövész (bug kitekintés)

Balazs Dudas 2017.04.29. 13:54:41

imadomezt a jatekot kell nekem holl dudok rendelni es hol kapni

Bejegyzés: LaLee's Games: A Mesterlövész (bug kitekintés)

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2017.01.18. 13:11:54

@Ryze:
Hali!

Mostanság intézem a jegyeimet a koncertre, semmiképp sem szeretném kihagyni.

Most rakták ki nemrég a kulter.hu-ra a Stage Four-os cikkemet, ha érdekel, lesd meg: kulter.hu/2017/01/egy-anya-halala-egy-fiu-gyasza/

A letlive-et bírom, korrekt kis együttes és jó volt a tavalyi albumuk is, bár nálam nem került toplista-közelbe sem. Ez nem a minőségét jelzi, csak túl sok jó album jött ki.

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2016

Ryze 2017.01.03. 22:45:17

Hu Lalee, őszintén szólva megleptél idén is :D Mindig várom az év végi best ofot tőled, örülök, hogy olyan, kevésbé ismerős bandákat látok viszont nálad mindig, amiket én is imádok, mint például a La Dispute, Pianos Become the Teeth, Rishloo, (ráadásul hasonlóan előkelő helyeken, mint nálam), erre idén a Touché Amoré is itt van :D valahogy volt egy érzésem, hogy viszont fogom látni az albumot a listádon idén, és tökre egyetértek a helyezéssel is :D A februári koncerten ott leszel?

Illetve amit még kérdeznék, hogy ismered a letlive. nevű bandát? Nekik is volt 2016-ban új albumuk, és szerintem elsöprően ez lett az eddigi legjobb munkájuk, nálam övéké lett a második hely a 2016-os évben

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2016

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2016.03.01. 15:19:25

@Yoni:
Hali! Bocsi, a késésért. Frissítettem a linket!

Bejegyzés: LaLee's Games: Mat Hoffman's Pro BMX (2)

Zoltán Zafír 2016.02.15. 13:41:13

Szia Lalee, amit a VR-ról mondtál azt egy az egyben adom! Teljesen azt fogalmaztad meg amit én már egy jó ideje állítok. A barátnőm egy VR-fan és képtelen vagyok megérteni hogy képes el viselni azt a erőltetett bohóckodást ami ott történt.
Amugy jó videó volt, sok megnem jelent (de jónak kinéző) játék nekem is nyomja a szívem!
A Call of Cthulhu és Republic Commando folytatása főleg... :S

Bejegyzés: LaLee's Games: El nem készült játékok...

kastor 2016.01.15. 18:59:09

Jó kis lista lett, de nekem ez a post-hardcore műfaj valahogy sosem jött be, de tiszteletben a véleményed.
Én nem tudok még top 10-es listát csinálni mivel csak kevés általam hallgatott banda adott ki albumot, igaz az a kevés szerintem nagyon jó lett.
Ezért csak egy top 4-es lista lesz.

4.Kárpátia Tartsuk Szárazon a Puskaport
A kárpátia idővel kezdi kicsit visszaszorítani a militáns vonalat de ez engem nem zavar, ez az album zeneileg sokkal kiforrottabb mint az eddigiek, igaz még mindig van hova fejlődniük de így is fantasztikusak, a szövegek ismét nagyon jók lettek, a hangszeresek pedig most a legjobbak.

3.Koriklaani Noita
Imádom a Korpiklaanit és úgy érzem hogy ez zeneileg sokkal jobb mint az eddigiek, a Manala albumnál éreztem hogy jó utún haladnak (előtte is jók voltak, de kicsit kiforratlanok voltak) de most hatalmasat robbantottak ezzel az albummal, zeneileg ezek is kiforrottabbak és szövegileg hozzák a szokásos korpiklaani minőséget, az énekesnek még mindig nagyon jó hangja van, megérte rá 3 évet várni.

2.Dalriada Áldás
Ők a legjobbak a folk Metal műfajban, zeneileg ők is sokkal kiforrottabbak mint amilyenek eddig voltak, igaz nekik még van hova fejlődni, de így fantasztikusak, a daloknak egyszerűen fantasztikus hangulatok van, elég csak megemlítenem a kicsit kaotikus de egyben remek moldvageddont, az énekeseknek pedig fantasztikus hangjuk van.

1.Ossian Lélekerő
Az Ossian a kedvencem de ezzel az albummal most tényleg odatették magukat, pedig az előző is fantasztikus volt, szövegileg Endre hozta a zseniális formáját, a hangja még mindig nagyon jó de azért leher rajta érezni az időt, Ricsi pedig szerintem a világ egyik legjobb gitárosa és ezt most is bebizonyította, de itt már csak egy gitárossal vannak mivel 2 éve attus kilépett, de ez cseppet sem érződik az album minőségén, igaz előtte nagyon féltem attól hogy nem lesz annyira jó az album de szerencsére nem így lett.

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2015

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2016.01.10. 19:04:03

@freddyD:
Alapvetően a Country Justice-os videó utáni Top 10 Legjobb / Rosszabb videóid adták az ötletet ezekhez még korábban, de mindenképpen kíváncsi lennék kulisszatitkokra, főleg az első 2 évad videóit illetően. :)

A Traktor Raceres dolgot illetően mi az igazság? Említetted még, hogy néha elrejtettél olyan dolgokat a videókban, amik "belsős" poénok, csak Te vagy nagyon kevesen értik. Az a rész a Traktor Racer videó elején is hasonló?

Bejegyzés: LaLee's Games: Karácsonyi Különkiadás 2015 (Nosztalgia, 1-5. évad)

Zoltán Zafír 2015.12.25. 16:45:45

Jó videók lettek! Az amit mondtál, hogy csak akkor vetted fel a hangot a videóidhoz, amikor nem voltak otthon a szüleid az magamra emlékeztetett. A gyermek korom meghatározó alakja voltál és az ötlet hogy elkezdjek vizipipázni, részben tőled származik.

Bejegyzés: LaLee's Games: Karácsonyi Különkiadás 2015 (Nosztalgia, 1-5. évad)

freddyD 2015.12.24. 20:15:04

Ez nagyon király volt. Olyan jól megcsináltad, hogy tiszta kedvet kaptam én is egy ilyenhez, de aztán rájöttem, hogy túl lusta vagyok hozzá :P

A Lost Vikings vendégszereplésem is tiszta kiment már a fejemből, meg is lepődtem, hogy mi a francot mondhattam ott :P

Bejegyzés: LaLee's Games: Karácsonyi Különkiadás 2015 (Nosztalgia, 1-5. évad)