HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Szeptemberi előrejelzés..

-=RockerLaLee=- 2009.09.19. 10:25

Habár egy kicsit szétszórt vagyok mostanában, mégis megpróbálok összehozni valamit ebben a hónapban, nehogy már 4-5 bejegyzés legyen csak. Valamelyik este beszéltem freddyD-vel, és utána valahogy megjött a kedvem újra ehhez a bloghoz :)

Nézzük sorban, mire számíthattok:

  • LaLee's Games sorozat:
    Ezzel gondban vagyok, alanyom már van, de nem igazán jön az ihlet egyelőre. Van egy titkos megagigaüber projekt is, ami arról fog szólni, hogy pff.. mondom TITKOS :) , illetve remélem, hogy még idén sikerül. Egy új rovat-féleségen is gondolkozok amiből, ha minden jól megy még most hétvégén láthatjátok (vagy nem) az első részt.
     
  • A Zene Nagyjai sorozat:
    A mai nap folyamán lesz egy bejegyzés, illetve a hónap vége felé is tervezek egyet. Ezúttal kissé elkanyarodok az epikus, művésziebb zenétől és alámerülünk a barbár agresszióba WROÁÁÁÁR!!!
     
  • Vízipipa rovat:
    Ha régebben el is volt hanyagolva, most úgy érzem fénykorát éli ez a rovat, ebben a hónapban is lesz 1 dohány-, illetve egy szénteszt. Vízipipás videókat nagyon-nagyon szívesen csinálnék, de az a helyzet, hogy otthon maradt a fényképező, amivel szoktam a felvételeket csinálni. Lehet, hogy még ebben a hónapban sikerül visszaszereznem, akkor a videót is megcsinálom.
     

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr381392273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konor94 2009.09.19. 20:33:19

AVGN videó fordítások fogsz csinálni akkor ?

Jorgam. 2009.09.20. 16:09:32

Bocs, ez kicsit offolás lesz, de.
Lalee, egyre jobban szeretem a munkáid, és élvezem olvasni a blogot...Eddig nagyon szimpatikus figura voltál, zenei ízlésed is kiváló és amit csinálsz, azt minőségien csinálod. Legalábbis ez volt a véleményem, eddig.
Csakhogy ma rávetemedtem, és elolvastam a GYIKet...
Milyen csemegét találtam?

"Mik a kedvenc játékaid?
#2: Gothic 1 & 2"
A Gothic sorozat (Legalábbis az első két része, számomra a legjobb RPG, amit valaha készítettek. Magával ragadó, valósággal beszippant. Kedvenc játékaim, sosem hittem volna, hogy neked is bejönnek...
Asszem berakom a blogod a könyvjelzők közé, freddy blogja mellé :)

P.S. Gothic 2 bemutatót a népnek...
Már gondolkodtam rajta, hogy készítek egyet, de lusta vagyok, és nincs motivációm, ötleteim viszont annál inkább, szoval ha kedved lenne együtt készíteni egyet, az király lenne... Nem hiszem, hogy színvonalon alul szerepelnék :)

Jorgam. 2009.09.20. 16:11:19

még 1 off:
#5: Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia
azok a jó öreg LAN heroes-os évek...

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2009.09.20. 17:27:09

@Jorgam.: Áh, igen a Gothic téma. Nos Jorgam, neked is annyit tudok mondani, mint a többieknek, akik kérdezték: ha egy 40-45 részes bemutatót végignéz valaki (ez 450 perc körül van, ami több, mint 7 óra), akkor örömmel megcsinálom. Ennél több részt, csak a No One Lives Forever-ről tudnék készíteni. Ebből a 40-45 részből 10 csak a hangulatra és a történetre menne rá... Mondjuk egy játék hangulatát kommentárral nem lehet olyan jól átadni, ezért ez a 10 rész kommentár nélküli, nyers gameplay lenne. Egy Gothic 1 vagy 2 bemutató egy életműnek is elmenne. Ha van ötleted, akkor nyugodtan oszd meg velem Skype-on vagy MSN-n keresztül.

Jorgam. 2009.09.20. 17:41:45

Oké, majd meglátom mit tehetek...egy MSN-t kérhetnék? :)
süti beállítások módosítása