HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. Május

-=RockerLaLee=- 2019.11.17. 20:46

Bad Religion - Age Of Unreason

Minden tiszteletem az öreg Graffin-nek, hogy még mindig ennyi energia van benne és szinte semmit sem változott megannyi év után sem. Talán pont ezért lett ez az album ugyanolyan, mint az összes többi Bad Religion album. Nem rossz, de semmi extra számomra.

Black Hill - The Mother Of All Trees

Csarnogurszky István egyik post-rock projektje jelentkezett új albummal, a francia heklAa zongorakíséretével együtt. Egyelőre csak a Black Hill részét hallgattam a lemeznek, és nem csalódtam: hangulatos, ám kissé "magányos" dalok (már ami a hangszerelést illeti), de talán pont ezért jó.

Defeater - Defeater

A konceptalbumairól és mondhatni koncept-diszkográfiájáról híres Defeater kiadta a következő albumot, ami természetesen viszi tovább az előző lemezek történetszálát (2. világháború, pap, család, stb..). Teszi mindezt kegyetlen jól. A Defeater nem adott ki eddig egyetlen középszerű albumot sem, és ez most sem változott.

Нет Ничего Твоего - То, Что Останется После

Idén fedeztem fel ezt az orosz együttest, akik korábban The Impala néven futottak. Az elég beteg öngyilkos monológgal indító album később igen érdekes fordulatot vesz az animékből vett japán betétekkel (illetve egy rendőrségi rádió is bekerült az egyik dalba) de összességében annak, aki szereti a melodic hardcore vonalat, annak érdemes meghallgatnia.

RAMMS+EIN - Rammstein

A Rammstein az egyike az idei nagy visszatérőknek. Természetesen szkeptikusan fogadtam az albumot; általában nem jó, ha ennyi évet váratja rajongóit egy zenekar. Nem ebben az esetben, vagy legalábbis nem teljes mértékben. Kurva jó, igazi Rammstein-es dalok, továbbra is beteg frontemberrel. Mindenképp hallgatós!

The Heavy - Sons

A Borderlands 2 óta ismerem és imádom ezt a brit formációt. Fasza, őrült rock zseniális vokállal.

floral patterns. - The Time It Takes To Get From Place To Place And How People Change

Egy rövidke, ám erőteljes screamo EP egyenesen Kaliforniából. Szívből szóló dalok, ahogy azt egy rendes screamo bandától elvárhatjuk, a bónusz spoken word pedig hab a tortán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr5615310520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása