HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. December

-=RockerLaLee=- 2020.01.24. 12:58

Rom Di Prisco - Izometriik 2.5

A korai Need For Speed játékok zenéit jegyző electro-félisten feltuningolta az egyik korábbi albumát á lá chiptune.

Perihelion - Agg

Ritkán mutatnak nekem vadidegen emberek olyan együtteseket, amelyek tetszenek. A Mashrou Leila mellett a Perihelion az egyik ilyen. Jellegzetes stílus és vokál; az énekes vendégszerepel egyébként az új Thy Catafalque albumon is majd!

Smile Empty Soul - Sheep EP

Időről időre új anyaggal jelentkezik tinédzserkorom egyik kedvenc együttese. A hangzásvilág és témák maradtak a régiek, ami alapvetően nem gond - csak én időközben felnőttem.

Hammock - Undercurrents

A legérdekesebb koncepciójú album 2019-ben, a Hammock minden hónapban egy-egy új (minimum 10 perces) számot adott ehhez az "élő" albumhoz. A végefelé kicsit elpuhult, de nagyon kellemes lett az egész. [YouTube-on nincs fenn egyik sem, úgyhogy ilyen módon nem tudok belőle mutatni semmit.]

 

Fatal FE - Music Of The Spheres

A Fail Emotions körüli tag- vagy együttescseréket senki sem érti. Ami biztos, hogy az eredeti formáció DJ-je Fatal új albumot adott ki VÉGRE (kb. szeptemberre ígérte először). A jelenlegi Fail Emotions (ez az alap.. eredeti... együtte.. na erről beszéltem, tiszta káosz) megváltozott stílusától eltérően Fatal megmaradt az originál hangzásnál és mint ilyen, kiváló album lett ez is.

MONO - Exit In Darkness (feat. A.A. Williams)

Az alapból is borongós zenét játszó MONO összeállt egy két dalos EP erejéig A.A Williams-szel, aki méginkább lehoz mindenkit az életről - de ez teljesen jó.

Bring Me The Horizon - Music To Listen To·Dance To·Blaze To·Pray To·Feed To·Sleep To·Talk To·Grind To·Trip To·Breathe To·Help To·Hurt To·Scroll To·Roll To·Love To·Hate To·Learn Too·Plot To·Play To·Be To· Feel To·Breed To·Sweat To·Dream To·Hide To·Live To·Die To·GO TO

Én értem, hogy Angliában a legnagyobb az egy főre eső drogfogyasztás mennyisége, de ez akkor is... mi a Jóisten zajlik itt?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr215424976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása