HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. November

-=RockerLaLee=- 2019.12.02. 01:01

Eskimo Callboy - Rehab

Lehetséges, hogy indokolt az album címe, ugyanis megszületett az utóbbi évek leggyengébb és legszürkébb Eskimo Callboy albuma. Egyetlen dalt nem tudok visszaidézni róla, pedig alig pár napja hallgattam végig.

Animal ДжаZ - Время Любить

Nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy az énekesnek kifejezetten érdekes hangja van, de így a tavalyi és idei albumuk után belátom, hogy minden daluk kb. ugyanaz.

Hotel Books - Equivalency II: Everything We Left Out

Az év eleji EP-t próbálom erősen felejteni a tavalyi Hotel Books album folytatásával, aminek háttértörténete igen tragikus: Cam Smith édesanyját veszítette el az EP kiadása környékén, erről (is) szól ez a lemez. Még végig kell hallgatnom párszor, hogy teljesen megértsem.

Stray From The Path - Internal Atomics

Az idei Knocked Loose album után kíváncsi voltam erre, illetve, hogy melyik a keményebb. Nos, még mindig a Knocked Loose, de ettől még az Internal Atomics hozza a megszokott színvonalat. Nincs megállás.

 

Our Last Night - Overcome The Darkness

A szintén év eleji EP után itt az album is (ami kb. ugyanolyan hosszú, mint az EP, wtf?). Nos, az EP jobb volt.

Low Roar - ross.

Azt hiszem a Death Stranding trailere által ismerik az emberek a Low Roar-t. Én azon szerencsések közé tartozom, akik még az első albuma környékén csatlakoztam a hallgatók táborához; azóta szinte semmit sem változott a hangzás: pazar, pazar, pazar!

Hammock - Silencia

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Hammock az egyik legismertebb és a "leghallgathatóbb" ambient formáció. Minden albumuk igen-igen kellemes; egyaránt tartalmaznak vidám(abb) és szomorú(bb) pillanatokat. A Silencia esetén utóbbi felé húz a mérleg, de ugyanúgy gyönyörű az egész. (u.i.: Nem feledkeztem el az Undercurrents-ről, decemberben fogok írni róla!)

Vi Som Älskade Varandra Så Mycket - Det Onda. Det Goda. Det Vackra. Det Fula.

Ha létezik symphonic screamo, akkor ez az, egyenesen Svédországból. Biztos vagyok benne, hogy az Top 10-ben benne lesz. Fhuha..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr7615330586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása