HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. Október

-=RockerLaLee=- 2019.11.29. 13:07

The Devil Wears Prada - The Act

Számoltam a napokat a megjelenésig; aggódtam, hogy elpuhultak a srácok, de semmi pánik! Minden maradt a régi és habár vannak gyengé(bb) pillanatok a lemezen, ez még mindig odabaszós.

[AMATORY] - Doom

3 évvel az utolsó EP után és első ízben új énekessel tér vissza az [AMATORY]. Ez az idei legjobb a "kevésbé ismert album" kategóriában, szerintem; KOZMO-KAMIKAZE ZDJESZ!

Norma Jean - All Hail

Ez az album teszi az év eddigi legizgalmasabb és legütősebb hónapjává októbert. Annak ellenére, hogy az énekes az egyetlen az eredeti felállásból, az utóbbi évek legjobb Norma Jean lemeze született meg. Fff.. basszameg, de jó lett.

Cigarettes After Sex - Cry

Éles ellentétben az imént látott zenekarokkal, a Cigarettes After Sex a spektrum másik oldala; émelygős-lebegős dream pop, továbbra is isteni vokállal.

MULTIPASS - Огни Рождества

Tavaly totálisan kimaradt nálam a MULTIPASS albuma, idén pedig egyelőre csak ezt a kis 4-dalos, elvileg karácsonyi EP-t adták ki; minden 2. dal kellemes.

The Almost - Fear Caller

Az UnderØATH tavalyi visszatérésével párhuzamosan kb. mindenki elfelejtette, hogy Aaron Gillespie-nek volt még egy zenekara. Na ez most ismét eszünkbe lett juttatva: amennyire észrevettem a vallásos téma kicsit pihentetve lett itt (is), de korrekt az egész. A random szaxofon-szóló pedig tényleg meglepett (idén másodjára), de nem mondom meg melyik dalról van szó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr5815330582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása