HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. Június

-=RockerLaLee=- 2019.11.21. 16:24

Pelican - Nighttime Stories

A szokásos Pelican "tömörségű" post-metal, súlyos riffekkel és dobokkal. Instrumentális mivolta miatt korrekt háttérzene.

The Air Of Hiroshima - Китч

A májusban megismert Нет Ничего Твоего egyik dalában közreműködött ez a szintén orosz zenekar, így figyeltem fel rájuk és véletlenül ők is új albumot adtak ki, mely egy fokkal lightosabb mint a Нет Ничего Твоего lemez, de nem kevésbé élvezetes.

John 5 - Invasion

A Marilyn Manson gitárosaként ismertté vált John 5 jónéhány éve vezeti szólóprojektjét, hatalmas sikerrel. Az ismét John 5 And The Creatures név alatt kiadott Invasion a tipikus John 5 szólókkal de talán a szokásosnál kicsit több elektronikus betéttel hasít. Finom.

Takénobu - Conclusion

A japán felmenőkkel rendelkező Nick Takénobu a cselló nagymestere, és nem mellesleg igen kellemes énekhanggal is büszkélkedhet. Az idei nagy zúzások és komor post-rock hullámok mellett igazi soul food ez az album.

peregrine - As One Would Exist Within The Crescendo

Új felfedezés számomra a peregrine; úgy látszik még időben csatlakoztam, hiszen ez az album mindössze a 2. lemezük. Nagyon korrekt, kicsit atmoszférikusabb garázsrock/emo műfajban játszanak a srácok. Már csak azért is tetszik, mert az énekes hangja hasonlít a Grizzly Knows No Remorse vokáljaihoz.

State Faults - Clairvoyant

6 éves hallgatásából tért vissza a State Faults és, basszameg, megcsinálták az év legbrutáliasabb screamo albumát! Szavak nincsenek rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr6215318520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása