HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Vízipipa - dohányteszt 29: Oranzs iz gud...

-=RockerLaLee=- 2012.04.17. 22:26

A Vízipipa Rovat második dohánytesztes cikkében írtam le először tapasztalataimat narancsos dohánnyal kapcsolatban. Az El-Hennawy borzalmas terméke után kerültem ezt az ízt, mint vámpír a napfényt, de amikor megláttam, hogy immáron a Nakhla Mizo termékcsaládján belül is kapható narancsos dohány, nincs vesztenivalóm-alapon vettem egyet. Lássuk...

A tesztet Luigival, a 82 centiméter magas, egyiptomi Top Mark pipával végeztem, Nammor csővel, Vortex 2.0 kerámiával, 2 darab egész Bamboocha szénnel, 4 réteg alufóliával koncentrikus körben lyukasztva, hőtartó sapkával. Nagyjából 100 percig tartott a menet. Kísérőként - a monopolcéggel szakítva - Márka Narancs üdítő volt jelen.

- Dohány:  Igencsak tetszetős dobozban várt rám a már jól ismert színes fólia és a tipikusan 'Nakhlás' ragacsos, melaszos dohány. Aprítottságát átlagosnak mondanám.

- Íz és illat:  Már a doboz felnyitása után az agyamba villantak a közel 3 éve történt, első narancsos dohánnyal való találkozás emlékképei. Akárcsak korábban, most is nagyon kellemes, narancsos pezsgőtablettára vagy cukorra emlékeztető illata van a dohánynak, tényleg órákig szagolgatná az ember. A fólia felnyitása után ez már csak erősödött, de egyből kiszűrtem a kellemes illaton át azt a rendkívül érdekes 'lábszagot', ami a korábbi narancsos dohánynál is jelen volt. Kissé gyanakvóvá tett ez a dolog, de azt kell mondjam, hogy rendkívül pozitív csalódás követte ezt a gyanakvást. Abszolút nincs lábszag-íze, ellenben karakteres, finom, mégis lágy és könnyed narancsos aromát ízlelhetünk meg.

- Füst:  Teljesen korrekt, sűrű és főként kellemes illatú füstje volt. Erőssége szinte nem is volt, egyáltalán nem kapart.

- Összhatás:  5 / 5, szinte tökéletes dohány, mindenkinek ajánlom, főként azoknak, akik hozzám hasonlóan ódzkodtak a narancsos dohányoktól, ugyanis ebben a prémium kategóriás dohányban nem fognak csalódni! Rendkívül finom, friss és könnyed narancsízt és prémium kategóriás dohánytól elvárható sok-sok füstöt kapunk a pénzünkért. Ha fogyasztunk mellé narancsos üdítőt vagy netalán valódi narancsot/mandarint, akkor egy tökéletes nyári frissítő élményt nyújthat. 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr794457865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2012.07.02. 20:10:01

SZeretnénk jelentjezni a a minecraft szerver!!!4

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2012.07.02. 20:31:17

@Killah:
Hányévesvagy? Van már bajszod? Ne válts témát!
süti beállítások módosítása