HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Zene - 2019. Szeptember

-=RockerLaLee=- 2019.11.29. 12:43

Tiny Moving Parts - breathe

Az egyik kedvenc midwest emo bandám visszatért idén is és elég impresszíven odarakta magát. Határozottan jobb lett a tavalyi Swell-nél, könyörgöm, bendzsó és emo? Óriási!

Being As An Ocean - PROXY: An A.N.I.M.O. Story

A mindig gyönyörű vokált felvonultató Being As An Ocean egy robotos konceptalbumot adott ki. Ezúttal jóval éneklősebb és elektronikusabb mint korábban. Nem rossz, de közel sem a legjobb albumuk.

blink-182 - NINE

Szögezzünk le valamit: Matt Skiba kiváló énekes és marha jól áll neki az Alkaline Trio. A blink-182 már kevésbé. Legalábbis eredetileg ezt akartam írni. Módosítok: mindkettő jól áll neki. Ami viszont tény, hogy ez nem az a blink-182 amin mi felnőttünk és sosem lesz az. Ez egy kicsit felnőttebb verzió és őszintén szólva jobban elmenne egy Alkaline Trio albumnak, de ettől még egész jó lett - megkockáztatom, hogy jobb lett, mint az idei Sum 41.

Beartooth - The Blackbird Session

Évek után a Beartooth is engedett a rajongók nyomásának, akik kezdettől fogva követeltek egy akusztikus albumot tőlük. Természetesen, ahogy számítani lehetett, marha jó lett az egész. Hatalmas kár, hogy ilyen kevés (és javarészt a legutóbbi albumról való) dal szerepel rajta.

EVO - Песчинка В Галактике

A kedvenc orosz trance metal formációm az Eternal Voice Of Orbits tavaly igazán visszatért, és az előző évek középszerű albumai után visszarobbant az élmezőnybe. És ez az idei albumukkal sincs másképp, ahogy írtam korábban EZ az igazi EVO. Jó hír, hogy már elindult a fundraiser kampány a következő albumukat illetően, ami ha figyelembe vesszük, hogy minden albumuk kvázi ingyen letölthető a vk.com oldalukról, egész korrekt hozzáállás.

As I Lay Dying - Shaped By Fire

Általában nem érdekelnek a zenészek körüli botrányok, végülis totál lényegtelen, hogy magánemberként ki mekkora szemétláda - a zene az zene marad. Michael Jackson örök klasszikus, pedofilbotrány ide vagy oda, a lostprophets pedig a Watkins-botrány előtt is tré volt szerintem. Tim Lambesis állítása szerint megtanulta a leckét, de ami még fontosabb: visszatért az As I Lay Dying és oh boy, de még mennyire visszatértek. Elég kemény album lett a Shaped By Fire, mindenképp érdemes meghallgatni.

PETOFI - Rossz Döntések Naplója

Na végre! 4 évet kellett várni rá, de végre itt van. Valami itt van. Ugyebár a PETOFI és korábbi énekesének útjai elváltak, de a basszusgitáros átvette ezt a szerepet és abszolút nem csalódtunk. 4 év után én így is egy kicsit többet (legalább egy teljes albumot) vártam, de nem rossz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr8215322116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása