HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Vízipipa - dohányteszt 02: Déligyümölcs duó

-=RockerLaLee=- 2009.03.12. 11:00

Ismét dohányteszt, ezuttal 2 gyümölcsös dohány lesz a terítéken...
Megjegyzés: sajnálom, hogy egyelőre csak El-Hennawy dohányokat tudok bemutatni, hamarosan jön más fajta is, itt a Viharsarokban anno csak El-Hennawyt lehetett kapni.. :(

Első versenyzőnk az El-Hennawy Narancs ízű dohány...

 

 

 

 

 



 

Dohány: a szokottnál kicsit nedvesebb volt, kis ágak nem voltak benne.

- Íz és illat:  A dobozt órákig szagolgattam annyira finom illata volt; leginkább narancsos pezsgőtablettáéhoz lehetne hasonlítani. A csomagot is kibontva még jó a helyzet, ám amint meggyújtottuk és beleszippantottunk párat, sajnos csalódnunk kellett. Az illata még csak-csak elviselhető, de az íze.. konkrétan láb(szag) íze van. Semmi köze a narancshoz, sajnos.

- Füst: amellett, hogy kicsit érdekes a füst illata, még kevés is. A közepe felé beindulni látszott, de hamar abbamaradt.

- Összhatás:   2/5,   ha szeretsz izzadt lábat nyalogatni és szagolni akkor ezt neked találták ki... Eddigi legrosszabb dohány, amivel találkoztam, de legalább a dobozban megmaradt a kellemes illat.


 

Jöjjön a narancs testvére az El-Hennawy Citrom ízű dohány...

 

 

 

 

 

 

 

 

-Dohány: a narancsoshoz hasonlóan ez is nedvesebb volt az átlagnál, de ennek ellenére nagyon hamar kiszáradt, így a megmaradt kis részét ki kellett dobnom =(

- Íz és illat: Igen kellemes illata van, de - bár citromra hasonlít - érződik rajta, hogy "mű" illat. Az íze eleinte nem nagyon érződött, a menet vége felé jött elő egy friss, citromos íz, de hamar vége lett.

- Füst: Szép füstje volt. Eleinte "semmi extra" füst, de amint kezdett érződni az íze, a füst is nőtt, és nagy fehér füst töltötte meg a szobát.

- Összhatás:   3/5,   kellemes illat és füst, bárcsak az íze is ilyen nagyszerű lenne...

 

 

edit: az eddig bemutatott dohányokat kb fél éve próbáltam ki, így egyfajta visszaemlékezés, illetve tesztpartnerek véleménye alapján írok róluk. Még egy-két dohányteszt lesz a régebbi dohányokról, azután egyesével (vagy füstösebb hétvége esetében kettesével) bemutatott dohányokról fogtok olvasni.

  

 

 

Címkék: teszt dohány pipa tobacco vízipipa nargile

4 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr12992733

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: her explanation 2018.03.20. 04:11:17

Debby ryan hq fake nudes - Ativan dose for infants

Trackback: Www.Heelspalace.Com 2018.02.14. 02:08:40

Is it ok to take adderall and heroin - Free hipaa training online medical office

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$a$ koma 2009.03.18. 20:47:53

ÁÁÁ De kár h a citrom csak 3/5-ös :S

Ruhnra · http://ruhnra-konor-sites.blog.hu 2009.07.31. 19:41:37

Egy másik vízipipás ürge egy videóban azt mondta,ha kiszárad a dohány belehet mézezni,de nem szabad egyből berakni használatra.Szóval ha kiszárad,kidobás helyet próbáld a bemézezést,a videót már nem tudom hol láttad,ha kéred utánakeresek.

alantas8 · http://alantas.webnode.hu/ 2012.04.09. 02:57:26

Én nem csodálkozom, hogy szereted a vizipipát.Először kicsit meghökkentem.Aztán rájöttem milyen szép élmény.A szép dohány ahogy felfelé bodorodik a füst. =)
süti beállítások módosítása