HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Közeleg a lengyel sárkány...

-=RockerLaLee=- 2009.04.08. 14:23

Nos, a cím elég árulkodó, hogy melyik lesz a következő videó alanya.


Kezdődik ott az egész, hogy telepítéskor ösztönösen nem telepítettem fel az általa felkínált DirectX-et (a legfrisebb van a gépemen). Azután persze csodálkoztam, hogy indításnál Runtime hibára hivatkozva a fejlesztőcég introját ismételgette a végtelenségig (nem mondom, jó kis önreklám). Fater gépére feltelepítve, rájöttem, hogy a kis aranyos CSAK a saját directX-ével hajlandó elindulni. De persze ha simán DXSetup.exe-vel telepítem fel a játék CD-jéről, úgy nem megy, neeem csak és kizárólag a legelső telepítés előtt, a játék telepítője által felkínálva telepítve jó.. *sóhaj*

Ha minden jól megy a jeleneteket fel tudom venni még hétvégén, és jövő héten videó lesz belőle. Ez lesz az első játék amelyiket konkrétan elejétől végéig bemutatok, hiszen mindenhol és mindenben van érdekesség és baromság. Ezért lehet hogy 3-4 részes lesz.
Higgyétek el.. megéri :)

Edit:
Nem boldogulok vele az én gépemen. A röhej az egészben, hogy teljesen mindegy milyen DirectX-ed volt a gépen, a telepítő felkínálja a lehetőséget. Ha logikusan gondolkozva nem kéred az ő DirectX-ét akkor szívhatod, mivel max. egy XP reinstall után fogja megkérdezni megint. Hogy az ő DirectX-e telepítése után milyen DirectX-et raksz fel az édesmindegy, a lényeg, hogy az ő kis szerencsecsomagja fenn legyen. Grrr...
A jeleneteket fater gépén veszem fel, úgyhogy minden jó lesz :)

Címkék: játék game rossz

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr631053881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.04.08. 14:50:22

Szerintem ez jó videó lesz. :)

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.04.09. 12:10:54

Hello Lali.
Nemtudom, hogy halottad-e azt a nagy botrányt a pcjatekokelemzes.blog.hu-n?
Egyszerüen nem tudon elhinni, hogy mik történtek ott. Még a jófej DannyX is kiszált a videókészítésből Gabess miatt (szerintem). Sajnos csak AtiLye maradt meg azok akikett felvett. Az ő videóik nekem sajnos egyáltalán nemtetszenek. Sajnálom a Pc Játékok Elemzés sorozatott. :( :( :( :( :(

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2009.04.09. 14:12:32

@Tomlion:
Nos, nem vagyok visszatérő vendég az említett blogon, sőt nagy rajongó sem vagyok. Láttam pár videójukat.. nem rosszak, de nem is annyira jók. Ez a hátránya annak, ha többen vezetnek egy blogot: elkerülhetetlenek a viták. Nem is az, hogy sokan vezetik a blogot, hanem hogy nem ismerik annyira egymást (bár nem tudom, hogy való életben ismerik-e egymást). Másfelől engem mindig megrémisztenek az ilyen címek hogy PC Játékok Elemzés.. kicsit fantáziátlan, de ez már végképp szubjektív.

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2009.04.09. 14:16:03

Az, hogy én $a$ vagy a Te munkáitokat bemutatom az nem ugyanaz, mivel a bejegyzéseket én írom, stb..
De, hogy fellépnék a blogra és látom, hogy olyan bejegyzés van, amit nem én írtam, az olyan érzés lenne, mintha a barátnőmmel rajtam kívül más is járna.. Idegen érzés..

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.04.09. 17:18:08

Elolvastam amit a Pc Játékok Elemzés honlapján írtál. Nagyon jó ötlet volt ez a szavazás, hogy ki maradjon és ki menjen el. Hátha így minden nyugis lesz.

$a$ koma 2009.04.09. 22:44:37

Remélem hamarost meglesz:D

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.04.10. 14:54:17

RockerLaLee:
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy a következő videódban majd lesz az-az új értékelés, mert már nagyon régen csinaltál. Csak az F4-es videódban csináltál. Majd megtudod oldani, hogy majd a Lengyel Sárkány-os videódban legyen értékelés? Előre is köszönöm. :)

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2009.04.10. 15:04:56

Természetesen lesz benne :) A Pandora's Box-ban azért nem volt, mert azt nem elemzés, hanem ajánlás céljából csináltam, hogy tudják mások is, hogy létezik ez a játék. A JFK Reloaded-nél pedig azért nem volt értékelő, mert szerintem elég piti játék, ahhoz hogy értékelőt kapjon. A következőnél már lesz értékelő, és valahogy a piros szín gyakran fog előfordulni benne.. :D

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2009.04.10. 20:11:23

Vagyis elég rossz játék lesz.
süti beállítások módosítása