HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Vízipipa - dohányteszt 32: Szőshoots once again...

-=RockerLaLee=- 2013.07.11. 18:16

Te jó ég, utoljára tavaly augusztusban volt dohányteszt, ezt a helyzetet sürgősen orvosolni kell! Sikerült szereznem ideiglenesen egy normális fényképezőt, amivel a képeket el tudom készíteni, úgyhogy semmi akadálya, hogy jöjjenek a dohánytesztek. Ezúttal egy sokszor próbált íz, a Serbetli fehérszőlő lett kipróbálva...

vizipipa_dohany_Serbetli_Feherszolo.jpg

A tesztet Luigival, a 82 centiméter magas, egyiptomi Top Mark pipával végeztem, Nammor csővel, Vortex 2.0 kerámiával, 2 darab egész Bamboocha szénnel, 4 réteg alufóliával koncentrikus körben lyukasztva, hőtartó sapkával. Nagyjából 80 percig tartott a menet. Kísérőként Márka szőlő üdítő volt jelen.

vizipipa_dohanyteszt_Serbetli_Feherszolo_1.JPG

- Dohány:  Még mindig jól néz ki a Serbetlis doboz az aranyozott dombornyomatos feliratával és továbbra is mókás a Tütünös szöveg az elején. A dohány csomagolása elég retrós: vastag nylonfólia és benne a totálisan szétázott vékony fólia és a melasztól tocsogó dohány. Eddigi tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy a Serbetli a világ legnedvesebb dohányait gyártó cég. Az aprítottság abszolút nem rossz, bár rengeteg hosszabb szálat találtam benne, amelyeket kénytelen voltam én széttépni kisebb darabokra.

vizipipa_dohanyteszt_Serbetli_Feherszolo_2.JPG

- Íz és illat:  Tipikus, kellemes szőlős-dohányillat; az Al-Sultan szőlő kivételével mindegyik kipróbált szőlősnél ugyanezt az illatot éreztem. Az íze kellemes, édeskés, bár elég enyhe. A kevésbé karakteres ízt valamelyest kompenzálja, hogy szinte abszolút nem erős a dohány, egyszer sem kapart, de még egy kicsit sem. Ez így volt korábban a Serbetli csokinál is, úgyhogy kezdem felfedezni az ultrasok melasz mellett a Serbetli dohányok másik jellegzetességét.

vizipipa_dohanyteszt_Serbetli_Feherszolo_3.JPG

- Füst:  Akárcsak a Serbetli csokinál, könnyen és sokáig lehetett beleszívni a csőbe. Ennek eredményeképp pedig hatalmas füstfelhők születtek. Komolyan, mint a Shiazonál csak ez ugyebár rendes dohány.

vizipipa_dohanyteszt_Serbetli_Feherszolo_4.JPG

- Összhatás:  4/5, egy korrekt kellemes dohány a Serbetli fehérszőlő. Rengeteg füst, kellemes (bár nem túl karakteres) íz és a gyakorlatilag nulla erősség miatt a kevésbé 'edzetteknek' is ajánlható bátran. Mellé kiváló frissítő egy pohár jéghideg Traubisoda, Szőlőmárka vagy sima szőlőlé. Később kipróbáltam egy szőlőmixben is: Serbetli fehérszőlő + Serbetli kékszőlő + Nakhla Mizo szőlőmenta, ha tehetitek próbáljátok ki Ti is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr85400654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása