HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

NeoGeo pernahajderkodás #2: Capcom Sports Club (4)

-=RockerLaLee=- 2014.05.30. 21:40

 

Folytatódik a játéktermi őrület egy számunkra (immár) igen kedves darabbal, a 3-in-1 Capcom Sports Club-bal!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr186238976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomlion · http://tomlion.blog.hu/ 2014.06.01. 11:00:07

Heló Lalee!
Volna egy kérésem, és szerintem mások számára is előnyös lenne. Az a helyzet, hogy nekem egy elég régi laptopom van, ezért mindent lassan tölt be. Évek óta használom és mára megszoktam. Viszont a te honlapodra sajnos mindig félve lépek fel, mert ahány bejegyzést belesűrítesz a legelső oldalra a laptopom számára annyira megterhelő, hogy kb. 5-10 percet kell várnom arra, hogy egyáltalán megkeressek egy videót vagy bejegyzést. Most is sikerült megnéznem és tavaly júliusi bejegyzések is vannak az első oldal legalján. Nem is kell elmondanom, hogy ez mennyi videót jelent, ami nagyon leterheli az amúgy is gyenge gépemet.
Amire ki akarok lyukadni az-az, hogy meglehetne oldani, hogy oldalanként csak 3-4 bejegyzés legyen? Szerintem rajtam kívül még néhányan hálásak lennénk neked! :)

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2014.06.01. 11:15:18

@Tomlion:
Hali!

Persze, jogos a felvetés. Nekem is van, hogy elég lassan tölti be az oldalt, de én azt gondoltam, hogy a háttérkép meg a jobb oszlopban a kis képek miatt. Mindenesetre levettem a max. bejegyzések számát 5-re, úgyhogy innentől remélem gyorsabban fog betölteni mindenkinek a blog.
süti beállítások módosítása