HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Elő-tavaszi előrejelzés...

-=RockerLaLee=- 2012.03.19. 11:44

 Üdv blogolvasók!

Ez egy rövid kis összefoglaló a közeljövőben várható dolgokról...

 

  • LaLee's Games sorozat:

Magamat és a korábbi videózási stílusomat ismerve túlzás nélkül állíthatom, hogy jól haladok a The Lost Vikings bemutatókkal. Sikerült elindítanom a 4. évadot február végén, terv szerint és nagyon úgy néz ki, hogy fogom hozni a havi min. 1 játékbemutató arányt. A The Lost Vikings 5. részéhez már csak a szinkront kell rögzítenem, a 6. rész anyagának nagy részét pedig már előre rögzítettem. Ami igazán kemény dió lesz, az az utolsó pálya, aminek a végére még mindig nem jutottam el. Pedig sietnem kellene vele, hiszen kíváncsi vagyok mit fogtok szólni a vadiúj értékelőhöz, ami a 7. részben fog debütálni!

Egyébként a The Lost Vikings a LaLee's Games történetének legtöbb részes játékbemutatója, a maga 7 részével egész pontosan 3 résszel fogja felülmúlni a korábbi 4 részes Fantastic Four, illetve DragonBlade bemutatókat. A többi rovat látszólag hanyagolva van egy ideje, de ne aggódjatok! Amint végeztem a The Lost Vikings-szel, szép sorban fog jönni a többi is. A soron következő bemutató tárgyát meg szerintem sejthetitek, de abból igyekszem nem ilyen sok részt készíteni.

  •  Írásos tesztek:

2 kiszemeltem is van, amiből nem akarok videót készíteni, de mindenképpen érdemesek a bemutatásra, hiszen az egyik talán az adott műfajtól ódzkodókat is átcsábítja pár pálya erejéig a 'sötét oldalra', a másik pedig ingyenes és mókás. Lehet tippelgetni :)

  • A Zene Nagyjai sorozat:

Leginkább az Ambient Világa részek után érdeklődőknek tudok jó hírekkel szolgálni. Megmondom őszintén az egyik alműfajjal (ami még meglepetés persze) gondban voltam, hiszen ha módomban áll nem akarom egy előadóval úgymond 'kiszúrni a szemeteket'. És láss csodát, az egyik, ebben a műfajban tevékenykedő MAGYAR előadó megkeresett engem és az anyagok mellett, ha minden jól megy egy interjúval is meg tudlak lepni Titeket!

  • Vízipipa Rovat:

Készenlétben áll 3, azaz HÁROM dohányteszt, illetve az első szénteszt is úton van felétek, ami a jövő hónapban fog debütálni. Széntesztekkel kapcsolatban még annyit tudok mondani, hogy akárhogy is alakulnak a dolgok, nyárig összesen 2 fajta szenet tudok nektek bemutatni majd. Viszont Killah felajánlotta, hogy nyáron ellát engem több, másfajta szénnel is, sőt talán egy közös bemutató sem kizárt.

  • Kérdezz-Felelek:

Idén a hagyománnyal ellentétben NEM lesz Kérdezz-Felelek felhívás, talán majd jövőre. Ellenben, ha van igény rá és van rengeteg kérdésetek, akkor adott időpontokban csinálhatunk itt a blogon chatboxos "nyílt napot".

Nos, röviden ennyi lenne a március-áprilisi előrejelzés, bármi kérdésetek van vagy észrevételetek, kommentben írjátok le.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr904325564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása