HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Vízipipa - dohányteszt 22: Bzzzz...

-=RockerLaLee=- 2011.10.21. 17:51

A blog szokásaitól eltérően most nem az én egyik tesztemet olvashatjátok, ugyanis vízipipázás szempontjából ínséges időket élek: se alkalom, se kedvem nincs hozzá, de nem akarom, hogy emiatt Ti ne kapjatok dohánytesztet. Így épp kapóra jött Killah, aki a Nakhla Earl Grey közös tesztelése után megpróbálkozott az El-Hennawy méz ízű dohányával is, és írásba foglalta véleményét...

Killah a tesztet a fekete, 55 cm magas egyiptomi pipájával végezte, gyári kerámiával és csővel, 4 réteg alufóliával, koncentrikus körben lyukasztva, Havana természetes szénnel, hőtartó sapka nélkül. A tömés kb. 120 percig tartott.

- Dohány:  A dobozgrafika elég szimpla, de nem egy agyonreklámozott ízről van szó, így az nem tántorított el a vételtől. A dohány aprítottsága jónak mondható, kevés ággal, de nagyon maszatol, ragad, mintha csak valódi méz lenne. A melasz minősége kiváló, kis mennyiség is sokáig bírja.

- Íz és illat:  Már magának a doboznak is messziről érezhető mézillata van és miután szépen vetkőztetjük, egyre karakteresebb ízt érezhetünk. Szívás közben teljesen korrekt mézillatot érezhetünk és az íze nemkülönben kiváló: szinte a szádban érzed a mézet.

- Füst:  Kissé fura volt, hiszen sok füstje volt, de mégis ritkásabb, halványabb volt a megszokottnál. 

- Összhatás:  4/5, igen kellemes dohány, különlegesség a sok gyümölcsös íz között. Az íze intenzív, a leharapom-a-cső-végét effektus itt is jelen volt, sőt még az orrdugulásomon is segített! 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr453320420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KoxosKoxi 2011.10.21. 21:40:02

Hali lalee, Shiazo termékekről mi a véleményed?

Je m'appelle Théo · http://www.theosblog.blog.hu 2011.10.22. 22:28:19

melyik volt az eddigi "legfüstösebb" dohány LaLee? Úgy értve, hogy melyiknek volt a legjobb és legtöbb füstje?

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2011.10.23. 12:20:47

@Je m'appelle Théo:
Volt pár ilyen és persze a széntől is függ a füst mennyisége, de a legtöbb füstöt eddig az Al-Masah citrom, Nakhla MiZO őszibarack és még régen az El-Hennawy málna produkálta. A lényeg, hogy minél nedvesebb, melaszosabb a dohány, annál több és sűrűbb füstje lesz.
süti beállítások módosítása