HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Októberi helyzetjelentés...

-=RockerLaLee=- 2012.10.22. 13:23

Üdv emberek!

Gondoltam írok pár sort a blog jelenlegi helyzetéről, illetve a hamarosan érkező újdonságokról. 

Katt a 'tovább' gombra...

  • LaLee's Games:

Jelenleg az egyetemi szakom végéhez közelítve eljött a szakdolgozat készítésének ideje, amiből ráadásként kettőt is el kell készítenem, záros határidőn belül, úgyhogy komolyabb LaLee's Games játékbemutatót nem ígérek nektek, viszont támadt egy ötletem, aminek megvalósítását hamarosan láthatjátok is! Ezen kívül ha december környékére lenyugodnak a kedélyek, akkor egy játékbemutatót még mindenképpen szeretnék készíteni.

  • Írásos tesztek:

Amint azt tudhatjátok, írásos tesztet azokból a játékokból készítek, amelyeket nem akarok videóban bemutatni, viszont szívesen megosztanám veletek a véleményemet vele kapcsolatban. Mostanában 2 ilyen játék volt, ami beleillik ebbe a kategóriába, mégpedig az I Am Alive és a Dishonored. Melyikről olvasnátok szívesebben egy cikket?



  • A Zene Nagyjai Sorozat:

Egy hónappal ezelőtt belekezdtem a kutatómunkába a következő Ambient Világa résszel kapcsolatban, ami nem is egy, hanem két részletben fog megjelenni és körülbelül az egyharmadánál járok a kutatásnak. Ezen kívül október 7-én voltunk az Ensiferum koncerten párommal, úgyhogy arról is esedékes egy beszámoló. A további terveket illetően november 25-én esélyes még a Sonata Arctica koncert is, amiről reményeim szerint még szintén idén össze tudok hozni egy beszámolót, év végén vagyis a jövő év elején pedig jön a szokásos LaLee's Top 10 2012 évértékelő cikk, 2012 számomra legütősebb zenei megjelenéseivel. Kövessétek figyelemmel a Friss Megjelenések rovatot, hiszen nagyon úgy néz ki, hogy az év utolsó pár hónapjában felpörögnek a zenei világ eseményei, elég ha annyit mondok, hogy október 29, Parkway Drive - Atlas...

  • Vízipipa Rovat:

Van raktáron pár félig megírt dohányteszt, viszont, amit 100%, hogy előbb megkaptok az konkrétan az egyik szakdolgozatom lesz, egy riportfilm személyében. A hazai vízipipázás helyzetéről, szokásokról és jövőjéről lesz benne szó.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr114862460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grooveboy 2012.10.25. 16:54:58

Szintén sok sikert kívánok a szakdolgozatokhoz gondoltam hogy suli miatt nem csináltál a blogon semmit!!De hisz első a tanulás utána a többi:D
süti beállítások módosítása