HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Update: 2016. február

-=RockerLaLee=- 2016.02.10. 20:41

Üdv emberek!

Február derekán járva, az idei első játékbemutató után egy kis előrejelzés, hogy mi várható mostanság, illetve egy kérést intéznék Felétek.

  • A belátható jövő bemutatóit illetően, már megvannak az alanyok. Az egyiket, mint írtam korábban, szenvedve ugyan, de kétszer végigjátszottam már, illetve be van tárazva jó pár másik is.

  • A távolabbi jövő bemutatóit illetően, az elmúlt napokban/hetekben olyan játékokat sikerült beszereznem, amelyekről sosem hittem volna, hogy meglesznek. Szóval a sorozat mottójához hűen, igencsak ritka, rejtett és ismeretlen játékokról lesz szó a későbbiekben is.

  • Úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom majd egy dologgal. Ennek keretében Rüdiger is vissza fog térni hamarosan, illetve egy új "rokona" is színre lép. Többet nem árulok el, még csak koncepció szintjén áll a dolog.

  • A héten (reményeim szerint) holnap egy különleges videóval fogok jelentkezni, ugyanis most gyűlt össze annyi információm egy adott témáról, amennyiből már érdemes videót készíteni. Természetesen a játékokkal kapcsolatos dolog lesz, de nem a megszokott bemutató lesz, már ha lehet így nevezni.

  • A korábban említett Killás koprodukció is úgy néz ki, hogy lassan megvalósul. Február utolsó három napján együtt fogjuk rontani a levegőt nálam, és 1-2 pernahajderkodás rész mellett fogunk készíteni egy kooperatív multiplayer játékról egy bemutatót. Ezen felül körvonalazódik a következő live-adás, illetve livestream végigjátszás időpontja és alanya is. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy február 27-én a délutáni órákban lesz a live adás, ahol egyrészt a DragonBlade: Cursed Lands' Treasure játékot fogjuk az elejétől a végéig a szemetek előtt végigjátszani, kommentárral. Előtte és a szünetekben válogatott muzsikákat hallhattok majd a tavalyi és idei év zenei megjelenései közül, illetve az egész végén az általatok feltett kérdésekre fogunk válaszolni. Erről lesz majd egy videós bejelentés a konkrét időponttal és műsortervvel, majd az alá a videó alá várjuk a kérdéseket kommentben. Ez a videóbejelentő hamarosan elkészül.

  • A vízipipa rovat egyelőre pihenőpályán van, őszintén szólva nem tudom, mikor gyújtottam pipát utoljára.

Nos, a végén egy kéréssel fordulnék hozzátok (akinek nem inge, ne vegye magára):

A videóim alatti kommenteket eddig egy esetben moderáltam, mégpedig ha az illető gyűlölködő, indokolatlan és obszcén módon fejezte ki nemtetszését a videó tartalmát illetően. Nem szeretném más esetben is moderálni a kommenteket, viszont nagyon kezdem unni, hogy az újabb videók alatti kommentek 90%-a arról szól, hogy hol van Reactor? Ennek a kérdés-mizériának szeretnék véget vetni, úgyhogy alant leírom a választ.

Fogalmam nincs. Utoljára 2011 táján beszéltem vele utoljára e-mailben és MSN-en, amikor átküldte nekem a Tristania 3D-t. A terjengő halálhíre nem igaz, szerencsére még az élők között tudhatjuk őt. De akkor hol van? Fogalmam nincs. Gondolom dolgozik, él, játszik, játékot programoz, stb.. mint minden más ember. Mondhatnám, hogy igen, gáz, hogy nem ad életjelet sem magáról már évek óta, de hiszen én is ezt csináltam az elmúlt 1 évben. Srácok, ez neki nem a munkája (ahogy nekem sem), csak egy hobbi. Amint olyan helyzetbe kerül, hogy lesz ideje, kedve, lehetősége, stb.., hogy videózzon, videózni fog. Addig várjatok türelmesen, ahogy én is teszem. Reméljük a közeljövőben már ismét el fog árasztani minket rengeteg és (remélem) a korábbiakhoz képest még jobb minőségű videókkal. Az igazat megvallva szívesen beszélnék vele ismét (akár élőben is).

A lényeg, hogy ilyen jellegű dolgaitokat ne a videók alatt beszéljetek meg, ha kérhetem. Egy kicsit zavaróvá vált az utóbbi napokban ez a Reactor-hol-van dolog. Semmi harag, csak legyetek szívesek ezt mellőzni.

Tisztelettel,
LaLee

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr118380264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása