HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blog



Info

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Update + kulter.hu

-=RockerLaLee=- 2016.05.18. 21:26

Üdv nép!

Egy kis update először a Mutant bemutatóval kapcsolatban. Ahogy facebook-on már többször szóvá tettem, brutális kínszenvedés mind rögzíteni a játékot, mind szerkeszteni. Egyfelől, a felvevőprogram szokása, hogy random összeomlik és én ezt csak akkor veszem észre, mikor kilépek a játékból, így volt már, hogy félórás anyag nem kerül felvételre.. Ez azért fájó pont volt. 

Mindenesetre a 2. rész felvétele megtörtént, a szerkesztést viszont nehezíti, hogy egy új külső HDD-n vannak a felvételek, mert nincs annyi hely a gépemen (a felvevő a Fraps-hez hasonlóan és a Bandicam-mel ellentétben brutális méretű .avi fájlokat készít), úgyhogy a szerkesztés menete kicsit lassabb az átlagosnál. De én igyekszem.

A másik dolog, ami miatt most ismét kicsit leállt a gépezet, az az, hogy áprilistól ismét dolgozom szerencsére. A munkahelyemen napközben a játékkal nem nagyon tudok foglalkozni, viszont van egy másik "munkahelyem" is. A kulter.hu gyakornoka lettem még márciusban és nekik írok cikkeket, néha munkaidőben is.

Ebből eddig kettő készült el, úgyhogy, akit érdekel az izlandi zenei kultúra, annak jó olvasgatást!

http://kulter.hu/2016/03/a-sarki-feny-hangjai-sigur-ros/

http://kulter.hu/2016/05/a-sarki-feny-hangjai-mum/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockerlalee.blog.hu/api/trackback/id/tr998729148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása