HTML

LaLee's Blog

Különféle netes tevékenységeim publikálására jött létre ez a blog... PC játékok, zenék, vízipipa és sok más egyéb...


E-mail: rockerlalee@vipmail.hu

Skype: lalee_blogInfo

A 9. évadtól a videók csak a YouTube-on elérhetőek, a blogra nem kerülnek fel.
A blogon ezentúl csak a zenei megjelenésekkel kapcsolatos infók frissülnek.

LiNKEK

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

Samai Tamás 2021.08.19. 19:39:34

na ide is leírom, mert eddig nem tűnt fel, hogy ilyet is lehet! :D Mindig kiléptet az oldalról... Hali, most olvastam a Sniper Ghost Warrior írásos tesztet. Feltűnt, hogy az AI éles látását emeled ki negatívumnak. Ezt sokan tetszik, de ez nem teljesen így van, ahogy elsőre hinné az ember. Direkt kipróbáltam és igazam is lett. Van egy csík az valahol a hud-on ami a mozgásodtól és pl attól függően megy felfelé, hogy bokorban vagy meg ilyesmi. Tehát hogy mennyire látszol. Na most alapjáraton nem téged lőnek az ellenfelek akkor sem, ha néha betalálnak, hanem random kezdenek el oda lőni, ahonnan lőttél. Ha egy ideig fekve maradsz és meg sem mozdulsz, akkor észre fogod venni, hogy a piros csík lemegy, vagy nem tudom már hogyan működött és azt is észre veheted, hogy nem találnak el, csak kb oda lőnek. Ez még érthető hiszen egy tapasztalt katona hamar ki tudja találni, hogy melyik irányból lőttek. Szóval itt nem arról van szó, hogy a bokorban is látnak és el is találnak. Legnehezebb fokozaton próbáltam és tisztán érződött, hogy csak az irányomba jönnek a golyók nem pedig konkrétan rám. És amikor elkezdtem a bokron belül mozogni, akkor kezdtek eltalálni, amikor teljesen mozdulatlanul feküdtem, akkor egy idő után abbahagyták a lövést ahogy a csík is elkezdett visszamenni. Mivel tetszenek a tesztjeid, mert a jót is meglátod nem csak a rosszat ezért nem bírtam ki, hogy valahogy ne jelezzem ezt, mert még ha így is idegesítő lehet, de minden ember félreérti ezt a dolgot. Ez az azóta megjelent Sniper Ghost Warriorokban is így van. Ha lokalizálták a helyzetedet, akkor utána oda fogják tolni a mortart és random lövöldöznek ak-val 1 km-ről is akár. Olyan apróságokat észre veszel játékokban, de ez mégis elkerülte a figylemed. A City Interactive elős valóban jó játéka az a Sniper Ghost Warrior volt, de ott van pl az Alien Rage is, ami egyáltalán nem rossz játék. De ott vannak még a Dogfight részek is, amik rövid ideig azért le tudtak kötni és nem voltak borzalmasak!

Bejegyzés: Sniper: Ghost Warrior cikk

csikocska 2021.03.15. 21:41:21

Azzal, hogy kizártatok engem egy utólag berakott szabály megszegése miatt, megbántottatok engem lelkileg.
Majd más csoportokban olyanokat fogok állítani, ami nektek nem fog tetszeni.

Bejegyzés: Új HEAVY TROOPERS album!!!

csikocska 2021.03.15. 12:37:09

Nem tudom Lalee, hogy használod-e ezt a blogot arra, hogy egy-egy néződ által feltett kérdést megválaszoljad, azért megteszek egy panaszbejelentést.
Az általad felvett egyik moderátor (egykilenckilenchet) a Discord csoportodon folyton úgy kezelt engem, mintha betegesen rajonganék "Reactorért", ám én már nagyon megutáltam a miskolci csávót a hazugságai és kifogásai miatt.
Úgy hiszem, hogy minden közösségi csoportban (mind Discord, mind Facebook) második esélyt adnak a moderátorok a tagoknak az első hibázásuk után, viszont a te neveddel regisztrált csoportban zéró tolerancia áll fenn, attól függetlenül, hogy milyen dolgokat írtak a tagok.
Miért volt jó annak a BaconMan nevű moderátornak, hogy engem "baszogatott", akárhányszor felhoztam Reactort mint negatív példaképet a videósok között?
Ennyi erővel ti nem vagytok jobbak, mint egy streamer (mindegy, hogy magyar, angol vagy más nyelven beszél), aki minden újonnan megjelent videojátékot próbál ki és igyekszik a nézők kérdéseire válaszolni játék közben.

Bejegyzés: Új HEAVY TROOPERS album!!!

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2020.05.19. 01:52:39

@LoveTheSilence01: Akkor valószínűleg átvertek a képpel. Írtak valamit ott oroszul hogy Mercenary meg Heavy Troopers, de nem tudok oroszul annyira még sajnos. :(

Bejegyzés: Új HEAVY TROOPERS album!!!

LoveTheSilence01 2020.05.19. 00:24:37

A kepkeresesi találatok szerint ez egy mercenary nevű dán együttes és nevvaltoztatasrol semmit nem irnak...

Bejegyzés: Új HEAVY TROOPERS album!!!

Ryze 2019.05.05. 00:12:27

Cage the elephant?

Bejegyzés: Zene - 2019. Április

freddyD 2019.02.07. 13:22:09

@-=RockerLaLee=-: Ezt nézd meg. Sok dal nem a legrégebbiekről van.

youtu.be/4w_OVYeea6c

A kettővel ezelőtti FEAR albumukat gyűlöltem az elején, de aztán idővel tökre megszerettem azt is. Szerintem minden albumukat bármikor elő lehet venni és élvezni, talán a Metamorphosis az, ami bőven P-Roach szint alatti

Bejegyzés: Zene - 2019. Január

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2019.02.06. 23:58:23

@freddyD:
Waó, most látom, hogy mennyire lemaradtam Papa Roach ügyileg. Jó pár albumuk megjelent, de akkor teszek egy próbát a Crooked Teeth-tel. Eddig pótoltam a The Paramour Sessions-t... a Getting Away-hez képest gyengébb, a legutóbbihoz képest bikaerős. Szerintem. :)

A Renegade Music vitán felül a legjobb dal az albumon, ha eltekintek attól, hogy nagyon RATM akartak lenni. Nincs bajom egyébként a frissítéssel, újítással csak az legyen akkor koherens és álljon szépen össze egy albummá. Itt én egyfajta bizonytalan útkeresést, tapogatózást éreztem az albummal kapcsolatban, reméljük a következő alkalommal már kiforrottabb lesz az egész.

Egy nem olyan régi koncertfelvételt megnéztem egyébként már csak kíváncsiságból is, és a szett háromnegyede régi, Infest-es, oveHateTragedy-s, meg Getting Away...-es időkből való dalokból állt. Nem véletlen szerintem, de azért kíváncsi vagyok erre a Crooked Teeth-re.

Bejegyzés: Zene - 2019. Január

freddyD 2019.02.02. 20:11:40

Papa Roach-tól hallgasd meg az előző Crooked Teeth albumot. Szerintem a LoveHateTragedy óta nem adtak ki ilyen jó lemezt.

Az új album a feléig szerintem szuperjó, főleg a "Renegade Music" valami embertelenül fülbemászó. A második fele kicsit fura, dalonként zsánert cserélnek, kicsit extrám kavalkád ez, de bízom benne, hogy idővel jobban bejön majd.

Én mindenesetre értékelem bennük, hogy mindig újragondolják zenéjüket és konzekvensen megjelentetnek valamit 2-3 évente. Sok banda példát vehetne erről. Emellett koncertjeik hibátlanok

Bejegyzés: Zene - 2019. Január

Ryze 2019.01.14. 21:32:44

A PBTT albuma nekem is hatalmas csalódás volt, egyszer meghallgattam és meg is haragudtam rájuk. Fujj, soha többet, remélem a jövőben nem ez lesz a vonal.

A Dance Gavin Dance - Artificial Selection nálam kicsit előrébb végzett 5. helyen, nagyon sokat hallgattam.

Szinte biztos voltam benne, hogy a Perfect Circle - Eat The Elephant rajta lesz a listán. Nálam ez az album lett az első a tavalyi évből.

A Thy Catafalque kicsit talán az egyetlen együttes, ami kicsit kilóg a sorból nekem. Ismerem őket egy ideje, de a stílus egyszerűen nem jön át. Nekem amúgy kicsit a Dog Fashion Discora hajaz a stílus, de nekik is két csoportba tudom osztani a számaikat: 1, omg, ezt loopolva hallgatom 2, skip

Imádom, hogy tökre megegyezik az ízlésünk zenei téren, bár évről évre mindig látok nálad újakat :D pl. a PBTT-t itt ismertem meg, de minden évben találok a listákon remek bandákat. Ez idén sincs másként, a Cloud Anthems vakami lenyűgöző. Igazán hálás vagyok ezekért a toplistákért évről évre, hatalmas csodákat ismertem meg általad!

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2018

Nagareboshi GIN 2018.04.16. 22:46:14

Már olyan régen volt új epizód, hogy már nagyon sokadjára elkezdtem nézni legelőről nézni a LaLee's Games sorozatot. Persze, megértem, hogy nem mindig alakulnak úgy a dolgok, hogy sűrűbben készüljenek videók, de örömmel látom, hogy már alakul a következő felvonás! :)
Hajrá, LaLee! :)

Bejegyzés: LaLee's Games: The Rage (2)

Mustang4244 2018.01.23. 19:07:01

A Dead by April pont az a műfaj ami mostanság nagyon bejön...valamiért és ne kérdezd miért!Az utóbbi időben "megszállottja" lettem az olyan zenéknek amik nem csak ordításból és zúzásból állnak,hanem megjelennek a komolyabb hangszerek is (vonós/fúvós hangszerek),plusz az akusztikus zenék amivel most nagyon jóban vagyok!Persze van mikor beindul az úthenger és megy a headbang ezerrel!
Ééééésss jöjjön az amiért sokan hülyének fognak nézni vagy utálni,de az engem ne zavarjon,mert pár éve hogy már csak ilyesmiket hallgatok (egyik sem mai darab,de kit érdekel ha jó(k)!?
Isten igazából meguntam az angol/magyar nyelvű zenéket,azóta megragadtam itt:www.youtube.com/watch?v=Wj-k_-qx0uA&t=3298s&list=LLjeMGKL-yrr2fcUC3L42iuQ&index=128

Vagy...:www.youtube.com/watch?v=v1GbA-1swqI&list=LLjeMGKL-yrr2fcUC3L42iuQ&index=58

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2017

Balazs Dudas 2017.04.29. 13:56:06

@-=RockerLaLee=-: hello mennyi be kerul a meszterlovesz pc jatek

Bejegyzés: LaLee's Games: A Mesterlövész (bug kitekintés)

Balazs Dudas 2017.04.29. 13:54:41

imadomezt a jatekot kell nekem holl dudok rendelni es hol kapni

Bejegyzés: LaLee's Games: A Mesterlövész (bug kitekintés)

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2017.01.18. 13:11:54

@Ryze:
Hali!

Mostanság intézem a jegyeimet a koncertre, semmiképp sem szeretném kihagyni.

Most rakták ki nemrég a kulter.hu-ra a Stage Four-os cikkemet, ha érdekel, lesd meg: kulter.hu/2017/01/egy-anya-halala-egy-fiu-gyasza/

A letlive-et bírom, korrekt kis együttes és jó volt a tavalyi albumuk is, bár nálam nem került toplista-közelbe sem. Ez nem a minőségét jelzi, csak túl sok jó album jött ki.

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2016

Ryze 2017.01.03. 22:45:17

Hu Lalee, őszintén szólva megleptél idén is :D Mindig várom az év végi best ofot tőled, örülök, hogy olyan, kevésbé ismerős bandákat látok viszont nálad mindig, amiket én is imádok, mint például a La Dispute, Pianos Become the Teeth, Rishloo, (ráadásul hasonlóan előkelő helyeken, mint nálam), erre idén a Touché Amoré is itt van :D valahogy volt egy érzésem, hogy viszont fogom látni az albumot a listádon idén, és tökre egyetértek a helyezéssel is :D A februári koncerten ott leszel?

Illetve amit még kérdeznék, hogy ismered a letlive. nevű bandát? Nekik is volt 2016-ban új albumuk, és szerintem elsöprően ez lett az eddigi legjobb munkájuk, nálam övéké lett a második hely a 2016-os évben

Bejegyzés: A Zene Nagyjai: LaLee's Best of 2016

-=RockerLaLee=- · http://rockerlalee.blog.hu 2016.03.01. 15:19:25

@Yoni:
Hali! Bocsi, a késésért. Frissítettem a linket!

Bejegyzés: LaLee's Games: Mat Hoffman's Pro BMX (2)
süti beállítások módosítása